Volontärer sökes till Stockholms filmfestival

Stockholm
Ansök senast 2019-11-03

Är du intresserad av att hjälpa till som volontär under höstens festival?

Att vara volontär på Stockholms filmfestival innebär att du får vara mitt i händelsernas centrum.

Om du ger oss en del av din tid och ditt engagemang, ger vi dig möjligheten att uppleva filmvärlden från insidan och se riktigt mycket film.

Festivalen pågår 6-17 november 2019, men vissa avdelningar har uppdrag som börjar redan i oktober.

Vi erbjuder våra volontärer ett volontärpass med vilket du kan se festivalens alla filmer (i mån av plats).

Som volontär kommer du lära känna massa härliga människor, skapa kontakter och få värdefullt erfarenhet att ta med dig till yrkeslivet.

Är du intresserad? Skicka ett kort personligt brev till: volontar@stockholmfilmfestival.se

Glöm inte att skriva vilken av våra avdelningar du helst vill vara på!

In English: Are you interested in helping out with the festival as an volunteer? Write us a short personal letter to: volontar@stockholmfilmfestival.se


BIOGRAF

Du bemannar biograferna och vårt festivalcenter på Kulturhuset och säljer medlemskort och biljetter. Passar dig som är hjälpsam och noggrann. Kassavana uppskattas men är inte ett krav. Vill du se mycket film ska du välja biografavdelningen!

Psst! Är du ute efter mer ansvar? Då finns möjlighet att bli biografansvarig. Erfarenhet av arbetsledning är då meriterande.

EVENT

Du är med och skapar festivalens evenemang och fester, hjälper till med dekor och leveranser och ser till att det alltid finns rena glas ute och snacks på borden. Är du social, representativ och en stjärna på service så är detta rätt avdelning för dig!

GÄSTCENTER/GÄSTVÄRD

Du tar hand om våra gäster under deras vistelse i Stockholm, eller bemannar vårt Gästcenter där du tar emot gäster, svarar på deras frågor och ser till att de hittar sin Gästvärd. Passar dig som är professionell, organiserad och språkkunnig.

PRESS

Pressavdelning har ett presscenter i samma lokaler som gästcentret. Du bemannar vår pressackrediteringsstation och ger ut pressackrediteringar och svarar på journalisters frågor. I presscentret sker intervjuer med festivalens gäster och här kommer journalister för att få information om festivalen. Du får gärna vara intresserad av journalistik eller kommunikation och vara professionell och bra på service.

INDUSTRYCENTER

Denna avdelning riktar sig mot själva filmbranschen. Du bemannar våra branchevents och cocktails, hanterar gästlistor och hjälper till med upp- och nedpackning mellan event. Passar dig som är hjälpsam, organiserad och har ett stort filmintresse!

FACE2FACE

Du hjälper till när publiken får möta våra filmskapare och assisterar de som skapar eller medverkar i filmer som ingår i våra Face2Face. Du får gärna vara tekniskt kunnig. Passar dig som är social, självgående och initiativtagande.

TRAFIKAVDELNING

Våra chaufförer kör runt allt från gäster till filmer. Vi står för bilarna. Du har körkort, körvana och mycket bra lokalkännedom i Stockholm. Passar dig som är punktlig, professionell och vill arbeta bakom kulisserna under höstens festival!

FOTOGRAF

Du får vara med på alla våra event. Dina bilder läggs sedan upp på vår hemsida och sociala medier. För att söka till fotograf så skickar du in några exempelbilder med din ansökan.

FESTIVAL-TV

Du har vana av och intresse för tv-produktioner. Är du ljudtekniker, ljustekniker eller filmfotograf så är du varmt välkommen till festivalTV-teamet!

KUNDTJÄNST

Du hjälper medlemmar som har frågor om medlemskap, festivalen och internetköp, via telefon och email. Du får mer än gärna tala flera språk, dock inget krav. Passar dig som är stresstålig, serviceminded och gillar att hjälpa folk!

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Volontärer sökes till Stockholms filmfestival
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %